8:51, 11 Gusht 2018

Një Ferrari 250 GTO i vitit 1962 vlerësohet se ka çmimin diku në mes 40 e 52 milionë eurosh, njofton Klan Kosova.

Kaq të paktën kjo veturë pritet të shitet në një panair të veturave.

Një çmim i tillë do të vendoste rekord absolut për veturën më të shtrenjtë të të gjitha kohërave.

Një Ferrari i ngjashëm GTO i viteve 62-63 ishte shitur në vitin 2014 për 33 milionë euro.

Por, përse Ferrari GTO-të janë vetuar kaq të vlefshme?

Fillimisht, janë tejet të bukur.

E dyta, këto ishin ndër veturat më të suksesshme garuese që ka prodhuar ndonjëherë Ferrari.

Gjithashtu mënyra se si është e ndërtuar GTO-ja është shumë më e përshtatshme për vozitje dhe garim se sa modelet tjera të Ferrarit.

 

klankosova.tv

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë