21:09, 17 Shkurt 2020

Erdhën në pushtet dhe brenda institucioneve i nderojnë edhe simbolet shtetërore.

Kështu, kryeministri Albin Kurti bashkë me kabinetin ngritet në këmbë edhe kur intonohet himni.

E gjithë kjo sjellje është një ndërrim radikal i sjelljes së Lëvizjes Vetëvendosje karshi flamurit verdhekaltër dhe himnit pa tekst.

Sa ishte në opozitë ky subjekt i shpërfilli plotësisht.

Kronikë e zgjeruar nga Arbëresha Shpati.

Konkurs Pune

Lexo më shumë