Veterani i UÇK-së Anefi Krasniqi ka nevojë për ndihmë

Veterani i UÇK-së Anefi Krasniqi ka nevojë për ndihmë

NULL NULL
3 weeks më parë

Anefi Krasniqi ish-luftëtari i UÇK-së nga Zhillivoda, ka nevojë për ndihmë financiare pasi vuan nga një sëmundje kancerogjene e cila kërkon trajtim urgjent jashtë vendit.

Ky është njoftimi i plotë i familjes:

Anefi Krasniqi është luftëtar i hershëm i Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës .

Ka lindur dhe jeton në fshatin Zhilivodë, komuna e Vushtrrisë ..

Anefiu është i martuar dhe i ka tre fëmijë .

Anefiu sot ka nevojë për ndihmë financiare dhe vuan nga sëmundja kancerogjene ,,Dg.carcinoma ex pleomorphic adenoma reg pallatum mollae lat . Dex ‘’ e cila kërkon urgjent trajtim jasht vendit dhe shuma e trajtimit të sëmundjes është e papërballushme për Familjen ..

Ju lutem të gjithë atyre që kanë mundësi t’i ndihmojnë Anefiut !

Nr i llogarisë bankare:

1300003014254233 BPB

Nr i telefonit : +38345886305

 

No description available.