22:20, 21 Prill 2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka thënë se në kohë festash, duhet të kujtohen me krenari ata që dhanë më të shtrenjtën për vendin, jetën e tyre.

“Sot vizitova familjen e heroit Pal Paluca, për t’ua uruar Pashkët dhe për të ndarë me njëri-tjetrin dëshirat më të mira për të ardhmen e Kosovës”, shkruan Veseli në rrjetin social Facebook.

Konkurs Pune

Lexo më shumë