21:50, 24 Maj 2020

Lideri i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, ka postuar sonte një fotografi në faqen e tij në Facebook bashkë me prindërit, bashkëshorten e tij, Violeta dhe katër fëmijët e tij.

“Uroj që edhe ju jeni duke e kaluar festën e Bajramit të Madh në ngrohtësinë e familjes suaj. Urimet më të përzemërta nga familja Veseli!”, ka shkruar Veseli.

Uroj që edhe ju jeni duke e kaluar festën e Bajramit të Madh në ngrohtësinë e familjes suaj. Urimet më të përzemërta nga familja Veseli!

Publiée par Kadri Veseli sur Dimanche 24 mai 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë