Veseli-Miniane: Bllokada efekt negativ - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Veseli-Miniane: Bllokada efekt negativ

NULL NULL
16/10/2015

Kryeparlamentari Kadri Veseli, është takuar sot me shefin e Misionit të FMN-së në Kosovë, Jacques Miniane.

Bashkëbiseduesit diskutuan për ndikimin e gjendjes aktuale në Kosovë në trendet e zhvillimit ekonomik dhe treguesit financiar të vendit.

Miniane shprehu shqetësimin e institucionit që ai përfaqëson se bllokada e krijuar në Kuvendin e Kosovës mund të ketë ndikim negativ në objektivat fiskal të Kosovës të paraparë për vitin 2015, si dhe në Marrëveshjet që ka FMN-ja me Qeverinë e Kosovës, në radhë të parë në Ligjin për Buxhetin e Kosovës të vitit 2016 dhe legjislacionin mbështetës të tij.

Veseli nga ana e tij theksoi se “institucionet e Kosovës do të zbatojnë përgjegjësitë e tyre për të mos lejuar dëmtimin e proceseve që kanë të bëjnë me sundimin e ligjit, stabilitetin financiar dhe ambientin e përshtatshëm për investime ekonomike, transmeton Klan Kosova.