13:40, 1 Shtator 2016

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli në emër të Kuvendit të Kosovës i ka kërkuar falje deputetit Kujtim Paçaku nga komuniteti rom, ashkalinj dhe egjiptian (RAE).

Kjo kërkim falje ka ardhur pasi Paçaku në foltoren e Kuvendit ka shprehur shqetësimin dhe indinjimin e tij lidhur me përgjimet telefonike të portalit Insajderi në të cilat ky komunitet është cilësuar si “gabel” në një bisedë mes Adem Grabovcit dhe Safete Hadërgjonajt, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë