Veseli dhe vajza e tij festojnë datëlindjen në të njëjtën ditë

Veseli dhe vajza e tij festojnë datëlindjen në të njëjtën ditë

4 muaj më parë

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës Kadri Veseli, sot ka pasur një ditë të veçantë me vajzën e tij.

Veseli dhe vajza e tij Rrita e kanë festuar datëlindjen në të njejtën ditë.

I pari i PDK-së sot ka mbushur 53 vjet, kurse vajza nëntë.