23:39, 12 Qershor 2019

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, bashkë me bashkëshorten e tij Violetën ka ndjekur shfaqjen e Baletit Kombëtar të Kosovës të përgatitur për 20 vjetorin e çlirimit.

Veseli në një postim në Facebook ka thënë se balerinët me këtë shfaqje kanë përshkruar artistikisht luftën heroike të popullit tonë për liri dhe ndihmën e NATO-s.

“Këtë ditë festimesh të përvjetorit të 20-të të Çlirimit e kurorëzuam duke ndjekur shfaqjen e bukur të Baletit Kombëtar të Kosovës, të përgatitur enkas për këtë jubile. Me shumë energji dhe mjeshtëri, balerinët tanë fluturues përshkruan artistikisht luftën heroike të popullit tonë për liri dhe ndihmën e dhënë nga NATO-ja”.

“Të rinj të talentuar si këta kërcimtarë, e shumë të rinj të tjerë kosovarë që korrin sukses në çdo fushë të jetës, janë dëshmia më e mirë e potencialit të jashtëzakonshëm zhvillimor që ka vendi ynë”, ka shkruar Veseli në Facebook.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë