16:00, 8 Korrik 2015

Popullata në Gjermani ka mbetur e habitur nga ndryshimi i motit që ka ndodhur sot në Gjermani.

Kjo video e publikuar nga Euronews tregon për motin e keq në shtetin gjerman ku ata  po përballen me vërshime, përmbytje dhe tornado. Ende nuk është raportuar për numrin e viktimave.

Dëme të mëdha janë bërë në shtetet e Saksonisë dhe të Saksoni Anhalt.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë