12:58, 3 Janar 2019

Një kompani në Holandë po ofron një formë alternative të largimit të stresit dhe menaxhimit të zemërimit – shkatërrimi i një veture.

Konsumatorët pajisen me çekan, shkopinj për të larguar frustrimet e tyre.

Por jo të gjithë mendojnë se kjo është mënyra më e mirë për të lehtësuar stresin.

Në linkun e mëposhtëm mund ta ndiqni kronikën e përgatitur nga BBC rreth këtij veprimi jo të zakonshëm, transmeton Klan Kosova.

https://www.bbc.com/news/av/world-europe-46740465/the-place-where-you-can-smash-up-cars-for-fun

Konkurs Pune

Lexo më shumë