19:30, 10 Korrik 2019

Nëse jeni të interesuar që të kënaqni sytë tuaj në një ujë kristal të pastër, një qetësi dhe bukuri magjepse, atëherë vendet e ndryshme në Europë ju ofrojnë këto.

Shumë turistë ia mësyjnë këtyre destinacioneve për pushime të mrekullueshme në Francë, në ujërat ngjyrë qielli në të gjelbër të Kroacisë, një pushim të paharruar në Greqi apo Spanjë  njofton Klan Kosova.

Në këtë listë po ju sjellim magjinë e natyrës së kaltër të kontinentit europian:

Dalmatia, Kroaci

 Sainte-Maxime, Francë

Algarve, Portugali

 Antalia, Turqi

 

Zakynthos, Greqi

Gozo, Malta

Mallorca, Spanjë

Ishulli Brac, Kroaci

Marettimo, Sicily

Sardinia, Italy

Villefranche-sur-mer, Francë

Konkurs Pune

Lexo më shumë