22:00, 22 Prill 2019

Edhe një lajm i ri nga vëllezërit Jonas.

Nick, Joe dhe Kevin, njoftuan se do të lëshojnë albumin e tyre të ri, të quajtur “Happiness Begins”, më 7 qershor, transmeton Klan Kosova.

Ky është albumi i parë i vëllezërve Jonas që nga vitit 2009 dhe do të përfshijë këngët “Sucker” dhe “Cool”.

Nëse nuk e dini, djemtë do të performojnë në Billboard Music Awards më 1 maj dhe në Saturday Night Live më 11 maj.

Konkurs Pune

Lexo më shumë