Vëllezërit Bici votojnë për parti e kandidatë të ndryshëm (VIDEO)

Vëllezërit Bici votojnë për parti e kandidatë të ndryshëm (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Shtëpitë i kanë të ngjitura me njëra-tjetrën dhe bashkë jetuan për më shumë se 30 vjet, por vëllezërit Bici në Llozhan të Podujevës janë të ndarë sa i përket simpatizimeve për partitë politike.

Përmes një interviste të realizuar në Klan Kosova, vëllezërit Bici treguan se shpesh kanë edhe debate lidhur me këtë çështje

Për më shumë ndiqeni intervistën e plotë: