10:43, 2 Prill 2020

 

Një burrë 77 vjeçar është bërë i burgosuri i tretë britanik që vdiq pas infektimit me koronavirus.

I burgosuri, i cili kishte telashe shëndetësore, po shërbente në burgun në Cambridgeshire dhe vdiq në spital.

Ministria e Drejtësisë tha se 65 të burgosur kanë dalë pozitiv me Covid-19 në 23 burgje, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë