23:58, 8 Nëntor 2019

Ish-gazetarja e BBC dhe Channel 4, Tazeen Ahmad, ka ndërruar jetë në moshën 48 vjeçare, pas një beteje me kancerin.

Ahmad, e cila punoi si reportere korrespodente e huaj në Britani dhe SHBA, ndërroi jetë të mërkurën në mbrëmje.

Ahmad ishte ndër gratë e para myslimane të Azisë që u ngrit në krye të gazetarisë britanike, ndërsa fitoi edhe çmime të shumta për punën e saj.

Në një deklaratë ku njoftuan vdekjen e saj, vëllezërit e Ahmedit thanë:

“Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për gjithçka që arriti, si nënë, gazetare dhe shkrimtare.

Konkurs Pune

Lexo më shumë