8:50, 13 Maj 2019

Elsa Patton, e njohur edhe si Mama Elsa, ka vdekur në moshën 84 vjeçare.

Ajo vdiq gjatë javës që kaloi, sipas një deklarate të lëshuar nga familja e saj, transmeton Klan Kosova.

Elsa vdiq pas një beteje me një sëmundje të gjatë.

Shërbimet private të varrimit do të zhvillohen në Miami. Familja falënderoi fansat dhe miqtë që kanë pyetur për gjendjen e saj.

Konkurs Pune

Lexo më shumë