17:25, 11 Mars 2019

Çiklistja olimpike Kelly Catlin, ka ndërruar jetë në moshën 23 vjeçare.

Babai i Kelly, konfirmoi se ajo u vetëvra, transmeton Klan Kosova.

“Nuk kalon një minutë që ne nuk mendojmë për të dhe për jetën e mrekullueshme që ajo mund të ketë jetuar”, tha babai i saj Mark.

“Nuk ka një të dytë për t’ia dhënë lirshëm jetën tonë në shkëmbim të saj. Dhimbja është e pabesueshme”.

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë