7:30, 22 Janar 2020

Agjencia për Mbrojtjen e Mjedisit të Kosovës (AMMK) me Agjencinë për Mbrojtjen e Mjedisit të Suedisë (SEPA), sot do të mbajnë ditën e dytë të takimit rajonal për ndryshime klimatike dhe integrime evropiane “Zhvillimi i një propozim projekti për ngritjen e kapaciteteve në sektorin e mjedisit, integrimeve evropiane dhe ndryshimeve klimatike”.

Takimi është pjesë e procesit për dizajnimin e një projekt bashkëpunimi dhe mbështetje, shkëmbim përvojash dhe praktikash të mira si dhe realizimin e aktiviteteve specifike në fushën e mbrojtjes së mjedisit, ujërave, integrimeve evropiane dhe ndryshimeve klimatike, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë