11:09, 23 Gusht 2019

Kolonat e gjata janë duke vazhduar edhe sot në pikat kufitare të Kosovës.

Në Qendrën Kombëtare për Menaxhim Kufitar, pritjet më të gjata raportohen të jenë në dalje të Kosovës, në pikën kufitare të Merdares pritjet janë deri në 1800 metra, në PKK të Dheut të Bardhë pritjet janë deri në 500 metra, si dhe në PKK në Mutivodë 850 metra.

Tek Merdara pritjet janë deri në gjashtë orë , në Dheun e Bardhe deri në 1 orë e 30 minuta orë dhe në Mutivodë deri në 3 orë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë