21:00, 15 Prill 2019

Nëse mendojmë të krijojmë një kostum menjëherë në mend na vijnë dia fjalë të tjera – shumë para, kohë dhe mund.

Por, disa mendje vërtetë shumë kreative mund ta kthejnë këtë aktivitet në argëtim duke përdorur vetëm objektet dhe gjërat që i përdorim çdo ditë.

Një gjë të tillë e ka bërë edhe Riley, një vajzë që vjen nga Australia, e cila e ka dëshmuar se me shpageta mund të krijosh një parukë shumë të veçantë dhe një tenxhere ku gatuan çdo ditë mund ta shndërrosh në një kapele unike.

Ajo ka rikrijuar fustanet e të famshmëve duke përdorur vetëm gjëra që i kemi të gjithë në shtëpi, madje nuk ka kursyer as ushqimet – rezultatet janë thjeshtë mbresëlënëse.

Jemi të sigurt se këto fotografi do t’iu bëjnë të buzëqeshni dhe ta kuptoni se ndonjëherë ju duhen vetëm disa ide, jo domosdoshmërisht shumë para.

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

A Girl Recreates Celebrity Outfits at Home, and They Outshine the Originals

Konkurs Pune

Lexo më shumë