15:00, 14 Prill 2019

Urat krijojnë shtigje mbi rrugët ujore. Ata shpesh përfaqësojnë pushtet dhe ndikim; ato janë tregje, mrekulli arkitekturore dhe atraksione turistike.

Këtu është një përzgjedhje e urave më të bukura dhe historike të Kosovës, njofton Klan Kosova.

Ponte Vecchio në Florence

Ura Rialto në Venecia

Ura Charles në Pragë

Ura Chapel në Lucerne

Ura e Vjetër në Heidelberg

Ura e Tregtarëve në Erfurt

Ura Oberbaum në Berlin

Pont Neuf në Paris

Tower Bridge në Londër

Glenfinnan Viaduct në Skoci

Tri Urat, Edinburgh

Konkurs Pune

Lexo më shumë