18:00, 13 Qershor 2018

Manchester United nuk janë më të interesuar në transferimin e futbollistit të Tottenham Hotspur, Danny Rose, sipas mediumit britanik, The Mirror.

Raporti pohon që trajneri i Djajve të Kuq, Jose Mourinho, ka pohuar të jetë i lumtur me opsionet që i ka në dispozicion në atë pozitë, dhe se nënshkrimi me Rose nuk është më prioritet.