Ujku i Instagramit - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Ujku i Instagramit

NULL NULL
22/05/2015

Ju kujtohet personazhi i filmit “The Wolf of Wall Street”, që luhet nga Leonardo DiCaprio?

Është personazh që mirret me shitjen e aksioneve, që e ka një jetë totalisht të shthurur .

E  nëse Jordan Belfort do të kishte një llogari në Instagram, me siguri do të dukej si Tomothy Sykes.

Sykes është shnëdërruar në “Ujkun e Instagramit” dhe ka arritur 260,000 fallowers.

Kjo për shkak të fotove që poston, me vetura të shpejta, ora të shtrenjta si dhe të dashura seksi.

Por përveç kësaj Belfort gjithashtu ofron këshilla tregtare si si të arrihet deri te suksesi.

jordan

 

pare

 

jordon

 

jordan8

 

jordan6

 

jordan5