20:42, 21 Shkurt 2020

Pesë vjet ishte sekretar i Përgjithshëm në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale, por nga e premtja, Izedin Bytyqi, e ndërroi ministrinë por jo edhe pozitën. Ai kaloi në dikasterin qeveritar të Infrastrukturës, që udhëhiqet nga Lumir Abdixhiku.

Bytyqi është nipi i drejtorit të institutit Riinvest, Muhamet Mustafa, i cili bashkë me ministrin e tanishëm të Infrastrukturës e kanë themeluar institutin, njofton Klan Kosova.

Por, ky mohoi të ketë ndikuar daja tek ministri që ky të emërohet në këtë post.

Kronikë nga Rilind Matoshi

Konkurs Pune

Lexo më shumë