22:10, 20 Tetor 2019

Sportistëve të suksesshëm u është shtuar edhe një emër në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Antonio Ballabani u largua nga lufta e Kosovës në moshën tre vjeçare dhe emigroi drejtë SHBA-ve.

Tani ai po shkëlqen në futbollin amerikan.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Naim Selmani.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë