14:25, 18 Maj 2020

Frontmeni i brendit 1975, Matty Healy, ka folur për nevojën që turnetë të bëhen sa më shumë miqësorë me ambientin kur të marrë fund pandemia e koronavirusit.

Në një intervistë me ID, Healy ka përshkruar koncertet e drejtpërdrejta si “pelegrinazh fetar”, por ka paralajmëruar se ato duhet të bëhen më të qëndrueshme në mënyrë që të mbijetohet.

“Nuk e di! Kjo ide që njerëzit mund të vazhdojnë ta bëjnë atë që po e bëjnë dhe ta ngjeshin mjaftueshëm sa që ta bëjnë shoqërisht të pranueshme ka marrë fund. Duhet të ketë një lloj sacrifice”, ka thënë mes tjerash ai.

Konkurs Pune

Lexo më shumë