9:32, 7 Nëntor 2018

Secilit prej nesh na ka ndodhur ta gjejmë veten në një situatë ku kemi një dhimbje koke të tmerrshme, por ndodh që të jemi në ndonjë takim me rëndësi pune dhe të mos mund të marrim një pilulë në ato momente, transmeton Klan Kosova.

Sipas hulumtimeve të fundit, truri ynë kontrollon trupin tonë, kështë që mund të për piqemi të zvogëlojmë dhimbjen me disa truqë të thjeshta të mendjes.

Në këtë artikull më poshtë mund të gjeni disa metoda se si të përmirësoni gjendjen tuaj kur nuk e keni afër mjekun.

Prekni këtë pikë në krahun tuaj për të lehtësuar ankthin

Shtypni gishtin për t’i testuar reflekset e juaja 

Në këtë mënyrë mund të ndaloni kokëdhembjen 

Freskoni duart me ujë të ftohtë për t’u freskuar në ndonjë situatë emocionuese

Konkurs Pune

Lexo më shumë