8:46, 17 Maj 2018

Presidenti i SHBA-ve Donald Trump ka zbuluar zyrtarisht rimbursimin e tij tek avokati i tij për të paguar një yll pornografie për të zbutur pretendimet e saj për një çështje.

Zyra e Etikës qeveritare gjeti të mërkurën se Trump duhej të kishte publikuar pagesën në zbulimin e tij të mëparshëm financiar, transmeton Klan Kosova.

Dosja tregon se ai ka paguar Michael Cohen në mes 100,001 $ dhe 250,000 $ për shpenzimet e bëra në vitin 2016.

Trump mohoi më parë njohjen e pagesës prej 130,000  dollarëshe për Stormy Daniels.

Që prej publikimit të historisë disa muaj më parë, Trump e ka mohuar gjithnjë jo vetëm lidhjen me aktoren, por edhe faktin se ka pasur dijeni për pagesën.

Një nga avokatët e Trump Rudy Giuliani është shprehur më parë se paratë e paguara nga Trump nuk janë para të fushatës  elektorale.

”Nuk ka asnjë shkelje të ligjit për fushatën elektorale”, thotë ai.

Pranimi i pagesës mund të ketë ardhur si pasojë e frikës së hetuesit tashmë e kanë rindërtuar skemën e saktë të qarkullimit të parave, njofton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë