20:00, 12 Korrik 2018

Torte të varura, flokë të kapura gërshet, grim natyral e së fundmi një lule e vetme që zëvendëson buqetat shumëngjyrëshe!

toratbukur

Po flasim për trendet e fundit të dasmave. Duke qenë se vera është sezoni më i pëlqyer i çifteve për të kurorëzuar dashurinë, në fotogalerinë e mëposhtme i gjeni buqetat e nuseve të verës.

Është një stil minimalist dhe që do t’iu kursejë shumë nga buxheti që keni paramenduar të shpenzonit derisa përcjellë elegancë, thjeshtësi dhe finesë, shkruan Living.al.

E vetmja gjë për të cilën duhet të siguroheni është madhësia e lules. Ajo duhet të jetë e madhe!

Ja disa ide:

PROTEA

protears

MAGNOLIA

magnipla

TRËNDAFIL

rosegarjer

DAHLIA

dahliaia