9:44, 16 Maj 2019

Këtë mëngjes udhëtoni në botën e modës, sa kanë rëndësi në dukjen tonë aksesorët, dhe sa e ndryshojnë atë.

Gazetarja Shqipe Berisha flet për karficat si shtesë dekorative për flokë, format e tyre, trendet, materialet e shumë çka tjetër.

Konkurs Pune

Lexo më shumë