22:28, 19 Shkurt 2020

Grimi është një pjesë e rëndësishme e pamjes suaj.

Zakonisht janë të famshmet ato që sjellin trende të reja dhe risjellin ato të vjetrat, njofton Klan Kosova.

Por, ju mund ta përvetësoni edhe ndonjë nga llojshmëritë e listës së mëposhtme të grimit:

Konkurs Pune

Lexo më shumë