18:54, 23 Maj 2020

Tregtarët në Komunën e Prishtinës kanë filluar të shesin produktet e tyre nëpër tregje të lagjeve të ndryshme të kryeqytetit.

Por as qytetarët dhe as shitësit nuk po zbatojnë si duhet  masat mbrojtëse për parandalim të përhapjes së koronavirusit.

Kronikë nga Agan Hajdarhoxha.

Tregjet të hapura, pa masa mbrojtëse

Tregjet të hapura, pa masa mbrojtëse

Publiée par Klan Kosova sur Samedi 23 mai 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë