Tre mënyrat si të përmirësoni shikimin në mënyrë natyrale - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Tre mënyrat si të përmirësoni shikimin në mënyrë natyrale

NULL NULL
06/09/2018

Shikimi është një dukuri e pazëvendësueshme dhe e nevojshme për te gjithë ne, mirëpo fatkeqësisht jetojmë në një epoke ku gjërat digjitale si telefoni, kompjuteri, televizioni na dobësojnë dukshëm të pamurit.

Dhe siç dihet operacionet e syrit përveç që janë te rrezikshme janë gjithashtu edhe mjaftë të kushtueshme, për fat të mirë ekzistojnë disa mënyra natyrale si ta përmirësojmë shikimin brenda dy jave, transmeton Klan Kosova.

Mënyra e parë është të ushqyerit me vitamina si pemë, perime në veçanti rol të madh në përmirësim të shikimit ka karota, boronicat dhe rrushi.

Mënyra e dytë është masazhimi i syve, e gjithë kjo bëhet brenda 1 ose 2 minutave duke i mbyllur sytë dhe lehtë duke i masazhuar në mënyrë rrethore.

Mënyra e fundit është përdorimi i mjaltës në mëngjes, përveç qe ka ndikim pozitiv në të gjitha organet brenda trupit të njeriut gjithashtu përmirsonë shikimin dukshëm, transmeton Klan Kosova.