20:38, 9 Nëntor 2018

Me ftesë të Zëvendësministrit të Ministrisë së Punëve të Jashtme ,Besnik Hoti, sot në Krushë të Madhe qëndruan tre ish-presidentë të Kosovës dhe Shqipërisë: Famir Sejdiu, Rexhep Mejdani dhe Alfred Mojsiu.

Kronikë e gazetares Mejreme Gashi:

Konkurs Pune

Lexo më shumë