Tre anëtarë të një familje vdesin në aksident trafiku në Gjermani derisa po ktheheshin nga Kosova në Zvicër

Tre anëtarë të një familje nga Kosova kanë humbur jetën në Gjermani sot në një aksident trafiku. Ata ishin duke u kthyer nga Kosova ku kaluan pushimet e që synim kishin Zvicrën. Aksidenti ndodhi në autostradën federale 31, midis lokaliteteve Uhldingen-Mühlhofen dhe Meersburg, trafiku mes një makine Audi dhe një kamioni. Ngjarja ka ndodhur në … Vazhdoni me leximin e Tre anëtarë të një familje vdesin në aksident trafiku në Gjermani derisa po ktheheshin nga Kosova në Zvicër