23:10, 12 Janar 2019

Edhe pse zakonisht mendohet se janë perime, trangujt në të vërtetë janë fruta.

Trangujt janë të pasur me lëndë ushqyese të dobishme për organizimin tuaj, njofton Klan Kosova.

Antioksidantët që përmbajnë mund të ndihmojnë në trajtimin dhe madje parandalimin e disa sëmundjeve, njofton Klan Kosova.

Gjithashtu, trangujt kanë pak kalori dhe përmbajnë një sasi të mirë të ujit dhe fibrave të tretshme, duke i bërë ato ideale për stimulimin e hidratimit dhe në humbjen e peshës.

Më poshtë po ju paraqesim përfitimet shëndetësore të trangujve:

Përmbajnë shumë ushqyes që luftojnë sëmundje të ndryshme

Stimulon hidratimin e organizmit

Mund të ndihmojë në humbjen e peshës

Zvogëlon nivelin e sheqerit në gjak

Trangujt ndihmojnë për rregullimin e organizmit

Konkurs Pune

Lexo më shumë