15:00, 21 Prill 2019

Kemi përjetuar njëherë një shok të kulturës një herë në jetën tonë.

Kur udhëtoni për në Egjipt, për shembull, mund të habiteni kur të mësoni se një nuse e merr një nga miqtë e saj para martesës për të sjellë fat të mirë, njofton Klan Kosova.

Përkundër kësaj, çdo traditë mund të na mësojë diçka të vlefshme për vendin dhe kulturën e tij.

Meksikë

Konkurs Pune

Lexo më shumë