8:25, 17 Shtator 2019

Tom DeLonge dhe gruaja e tij Jennifer po ndahen pas 18 vjet martesë, transmeton Klan Kosova.

43 vjeçari paraqiti kërkesë për divorc më 3 shtator.

Tom përmendi ‘ndryshimet e pakonkurrueshme’ si arsye e ndarjes.

Sipas dokumenteve, artisti po kërkon kujdestari të përbashkët për fëmijët e tyre.

Tom DeLonge dhe Jennifer kanë dy fëmijë, Ava, 17 vjeç dhe Jonas, 13 vjeç.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë