12:37, 27 Maj 2020

Fjalët e dikurshme popullore dhe ato urbanet janë të shumta.

Dikush ka vendosur që ato ti mbaj si vlera duke i modifikuar në mënyra të ndryshme, njofton Klan Kosova

Kush është Qendrim Morina, pse nisi një iniciative të tillë dhe në çka synon ai t’i shpërndaj këto fjalë e kuptojmë përmes stories së Kushtrimi Bekollit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë