20:45, 26 Maj 2020

Epitetin “uzurpator” që ia vuri rishtas nuk e ka ndërmend t’ia heqë.

I pari i shtetit Hashim Thaçi thotë të ketë bazë për këtë akuzë që po i bën kryeministrit në detyrë Albin Kurtit dhe ministrave, që ky iu referohet si grup.

Si për këtë, presidenti thotë të jetë i bindur se rivali i tij politik erdhi në krye të qeverisë me një qellim.

Kronikë e zgjeruar nga Arbëresha Shpati.

 

 

 

 

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë