9:03, 3 Korrik 2020

Guvernatori i Texasit, Greg Abbott ka urdhëruar që maskat e fytyrës të barten në publik.

Direktiva vlen për qarqet me 20 ose më shumë raste me Covid-19, e cila përfshin pjesën më të madhe të 254 qarqeve të Texasit.

Ky vend arriti një rekord të më shumë se 8,000 rasteve të virusit për një ditë të mërkurën, nga rreth 2.400 dy javë më parë.

Janë 2.7 milionë infeksione të regjistruara në shkallë vendi dhe më shumë se 128,000 vdekje që nga fillimi i pandemisë, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë