Tetëvjeçarja nga SHBA që konsiderohet si "eksperte" e armëve (VIDEO)

Tetëvjeçarja nga SHBA që konsiderohet si “eksperte” e armëve (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Autumn Fry, është një vajzë tetëvjeçare nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës e cila po konsiderohet si “eksperte” e armëve.

Ajo ka qindra fansa dhe i mahnitë ata me njohuritë e saj rreth armëve.

Fry, i çmonton armët, i monton ato dhe i përdorë mjaft mirë ato.

Babai i saj, thotë se asaj qysh herë i kanë pëlqyer armët.

Ai thotë se vajza e saj është një profesioniste e vërtetë.

Tetëvjeçarja i ka qindra e mijëra ndjekës në Youtube.

Ndiqni disa nga momentet më interesante të saj.