14:00, 17 Maj 2018

Gjithmonë jemi të emocionuara për trendet më të reja, dhe pse të mos kënaqemi me blerjet tona.

Megjithatë një gjë duhet të kemi në mendje. Një gardërobë e balancuar mirë përfshinë edhe kombinimin e rrobave dhe aksesorëve që nuk dalin nga moda. Këtë verë sigurohuni që t’i nxirin nga dollapi disa gjëra që do të bëjnë që të keni një dukje fantastike.

Pasi të keni përzgjedhur gjërat bazike, përfundimi i dukjes do të jetë i lehtë.

Më poshtë ju sjellim tetë veshje dhe aksesorë që duhet t’i keni.

Fustan i bardhë me qepje të thjeshtë

<p>White Linen Dress</p>

Sandale të stilit minimalist

<p>Minimalist Sandals</p>

Bikini njëpjesëshe të zeza

<p>Black One-Piece</p>

Vathë të mëdhenj rreth

<p>Hoop Earrings</p>

Fustan i gjerë përplot lule

<p>Floral Fit-and-Flare Dress</p>

Kapele klasike Fedora

<p>Classic Fedora</p>

Syze dielli me maje

<p>Cateye Sunglasses</p>

Atlete të bardha

<p>White Sneakers</p>

Konkurs Pune

Lexo më shumë