Tërmeti: Cilat janë 39 objektet që prishi IKMT në Durrës?

Tërmeti: Cilat janë 39 objektet që prishi IKMT në Durrës?

10 muaj më parë

Pas tërmetit të 26 nëntorit shumë ndërtime në Tiranë, Durrës dhe qarkun e Lezhës u dëmtuan shumë rëndë dhe për këtë ishte e nevojshme që të shembeshin.

Janë të paktën 39 objekte që janë shembur deri më tani. Ja lista:

Lista e objekteve të prishura ne Durrës, gjithsej 27 objekte:

1 objekt 2-katësh (lagjja Kenetë)
1 objekt 3-katësh (rr”Mujo Ulqinaku)
3 ndërtesa 3-katësh (lagjja Kënetë )
1 objekt 4-katësh ( zona e plazhit ,pas Koralit)
1 objekt 4-katës, në zonën e plazhit(rrota e kuqe)
1 objekt 4-katësh ( lagjja Kënetë )
1 objekt 5-katësh, hotel ” Vila Verde”
1 objekt 6-katësh, në qytet Durrës
1 objekt 6-katësh hotel Gostivari, Durrës (me shpërthim të kontrolluar)
1 objekt në Durrës
1 objekt 5-katësh ( lagjja Kënetë )
1 objekt 5-katësh, )hotel “Lubjana)
1 objekt 3-katësh në shkozet (me shpërthim të kontrolluar)
1 objekt 2-katësh (ka qene 5-katesh) në lagjja Kënete
1 objekt 5-katësh në shkozet, (me shpërthim të kontrolluar)
1 objekt 4-katësh(3 kate+papafingo) në Shkozet
1 objekt 3-katësh, lagjja Kënetë.
1 objekt 4 katësh (3 kat+papafingo) në Kënetë
1 objekt 4 katësh në Üra e Dajlanit”
1 objekt 2-katësh në Spitallë/Durrës
1 objekt 2-katësh në Spitallë/Durrës
1 objekt 3 katësh në Shkozet
1 objekt 2 katësh ne Spitallë
1 objekt 3-katësh në Kënetë (rrënoja)
1 objekt 4-katësh në Kënetë (rrënoja)
Lista e objekteve te prishura ne Thumane, gjithsej 10 objekte:
2 objekte 2-katëshe, qendër, Thumanë;
7 objekte 5-katëshe, qendër Thumanë;
1 objekt 2-katësh shkolla 9-vjecare “Ramazan Jangozi”

Lista e objekteve në fshat Bubq, Bashkia Krujë, gjithsej 2 objekte:

1 objekt 2-katësh, shkolla 9-vjecare;
1 objekt 3-katësh, në fshat Bubq.