22:05, 22 Shtator 2019

Derisa qytetarët e Shqipërisë janë sy e veshë ndaj çdo zhvillimi të fundit të aktivitetit sizmik në vend, duket se toka vazhdon ende të dridhet.

Nisur nga të dhënat e Institutit të Gjeoshkencave, Energjise, Ujit dhe Mjedisit, tërmeti i fundit është regjistruar në orën 18:42, i shkallës 3 Rihter. /Top Channel/

Konkurs Pune

Lexo më shumë