8:13, 22 Shtator 2019

Pas mesnatës ka patur disa lëvizje të forta të tokës dhe lëkundjet janë ndjerë më së shumti në qytetin e Durrësit.

Goditjet e tërmetit kanë qenë me fuqi më të ulët se në fillim, megjithatë nuk është dashur shumë që paniku të rritet.

Me batanije njerëzit kanë qëndruar jashtë, një pjesë e kanë kaluar natën duke fjetur nëpër makina, shkruan Tch.

Konkurs Pune

Lexo më shumë