Tërmet në Shqipëri

Tërmet në Shqipëri

8 muaj më parë

Një tërmet i fuqishëm është ndjerë në Tiranë dhe Durrës. Ende nuk dihet magnituda, por lëkundjet kanë qënë të forta dhe janë ndjerë për më shumë se 8 sekonda./Lapsi