9:31, 30 Maj 2020

Lëkundje tërmeti janë ndjerë në Korçë.

Lëkundjet janë ndjerë 7 km në veri të Korçës dhe magnituda ka qenë 3.2 në orën 09:00 .

Por ndërkohë dhe më herët në orën 7 të mëngjesit janë ndjerë lëkundje me meagnitudë 3.5, 4km në jug lindje të Bilishtit./TCH

Konkurs Pune

Lexo më shumë