19:29, 12 Mars 2019

Tre hajna u përpoqën të iknin nga dyqani i armëve me armë në duar, por pronari kërceu mbi banak dhe e gjuajti armën mbi njërin prej tyre që qëndronte aty dhe më pas i ndoqi dy të tjerët teksa po vraponin jashtë derës.

Hidhini një sy videos së mëposhtme për të parë se për çfarë bëhet fjalë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë